Listare masini

MISIUNEA NOASTRA ESTE SIMPLA

Suntem o agentie specializata in ajutarea clientilor nostri, fie prin facilitarea procesului de vanzare a masinilor lor, fie prin gasirea masinii pe care si-au dorit-o dintotdeauna si in felul acesta realizandu-le visurile.

img-displayAm infiintat aceasta companie datorita pasiunii pe care o avem pentru automobile si tot ce tine de ele. La noi veti putea gasi orice model de masina din toate marcile care pot fi gasite la nivel european, iar daca masina respectiva nu poate fi gasita pe site-ul nostru, tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti ce masina va doriti si vom face tot posibilul sa o gasim si sa v-o aducem.

Cei care doresc sa isi vanda masina pot profita, de asemenea, de serviciile noastre. Vanzatorii isi vor putea inscrie masina pe site-ul nostru si o vor putea conduce linistiti in continuare, pana cand noi le vom gasi un cumparator: fara anunturi, fara batai de cap si mai ales fara timp pierdut inutil.

Calitatea este importanta pentru noi, de aceea fiecare masina achizitionata de la noi este testata riguros in prealabil. Asta ne permite sa oferim garantie la toate masinile cumparate de clientii nostri.

„Fericirea nu se poate cumpara, dar poti cumpara o masina, iar intre cele doua nu e mare diferenta.”

SUNTEM SPECIALIZATI IN

VANZARI MASINI
CUMPARARE MASINI
COMENZI SPECIALE MASINI
MASINI NOI

DE CE SA LUCREZI CU NOI?

  • Experienta auto
  • Numai masini de calitate
  • Comenzi speciale
  • Preturi avantajoase.
  • Echipa profesionista
  • Garantie la fiecare masina
  • Vindem orice marca
  • Teste riguroase

TESTIMONIALE

  • Nimic nu se poate compara cu sentimentul pe care il ai in momentul in care te urci in masina pe care ti-ai dorit-o din totdeauna.Cosmin Teodorescu
  • Mi-am inscris masina pe site si o saptamana mai tarziu am fost anuntat ca am un cumparator. Nu am mai vandut niciodata atat de usor o masina.Marius Dragomir

ULTIMELE STIRI DESPRE MASINI

CU CE TE PUTEM AJUTA?

Poate cel mai important serviciu pe care il prestam este faptul ca ajutam oamenii sa isi gaseasca masina visurilor sau sa isi vanda masina fara vreun efort suplimentar din partea lor. Pe site-ul nostru veti putea gasi aproape orice marca de masina, cu garantia necesara si care a fost testata riguros in prealabil. Daca masina pe care o cauti nu poate fi gasita pe pagina cu masini disponibile, poti completa unul din formularele noastre cu detaliile masinii dorite si vom face tot posibilul sa o gasim si sa ti-o aducem.

Apeland la serviciile noastre vei beneficia de alte avantaje precum: consultanta profesionista, costuri scazute de achizitie si o garantie pe masura celor intalnite la reprezentanta auto. La noi vei putea gasi de asemenea masini noi, cu 0 km la bord, cu aceeasi garantie ca la dealerii autorizati, dar cu pana la -35% mai ieftine.

SPUNE-NE LA CE MASINA VISEZI


Options:
GPSLeatherXenonCruise ControlAlu WheelsClimatisationBluetoothHeated SeatsSunroofPanorama Roof

SERVICIILE NOASTRE

MARCILE COMERCIALIZATE DE NOI

Back to top