Listare masini

LEASING PRIN PARTENERIAT

Desi suntem o agentie specializata in ajutarea clientilor, fie prin facilitarea procesului de vanzare a masinilor lor, fie prin gasirea masinii pe care si-au dorit-o dintotdeauna, putem sa oferim si servicii de leasing prin intermediul partenerilor nostri.

img-displayReprezentantii de vanzari si partenerii nostri isi vor pune talentul si experienta la dispozitia dumneavoastra pentru a va putea prezenta cele mai bune oferte. Astfel, veti putea conduce masina visurilor dumneavoastra, platind lunar o suma mai mica. De fapt, acesta este unul din avantajele principale ale serviciilor de leasing: abilitatea de a face mai multe plati mici pe o durata de timp foarte lunga, in locul unei singure plati mari.

Prin Car Agency veti putea gasi orice marca si model de masina din zona europeana. Daca nu puteti gasi masina la care visati pe site-ul nostru, tot ce trebuie sa faceti este sa ne spuneti si vom face tot ce putem pentru a o gasi a v-o aduce.

„Fericirea nu poate luata in leasing, dar poti face asta cu o masina, iar intre cele doua nu e mare diferenta.”

SUNTEM SPECIALIZATI IN

VANZARI MASINI
CUMPARARE MASINI
COMENZI SPECIALE MASINI
MASINI NOI

DE CE SA LUCREZI CU NOI?

  • Experienta auto
  • Numai masini de calitate
  • Comenzi speciale
  • Preturi avantajoase.
  • Echipa profesionista
  • Garantie la fiecare masina
  • Vindem orice marca
  • Teste riguroase

TESTIMONIALE

  • Nimic nu se poate compara cu sentimentul pe care il ai in momentul in care te urci in masina pe care ti-ai dorit-o din totdeauna.Cosmin Teodorescu
  • Mi-am inscris masina pe site si o saptamana mai tarziu am fost anuntat ca am un cumparator. Nu am mai vandut niciodata atat de usor o masina.Marius Dragomir

ULTIMELE STIRI DESPRE MASINI

CU CE TE PUTEM AJUTA?

Poate cel mai important serviciu pe care il prestam este faptul ca ajutam oamenii sa isi gaseasca masina visurilor sau sa isi vanda masina fara vreun efort suplimentar din partea lor. Pe site-ul nostru veti putea gasi aproape orice marca de masina, cu garantia necesara si care a fost testata riguros in prealabil. Daca masina pe care o cauti nu poate fi gasita pe pagina cu masini disponibile, poti completa unul din formularele noastre cu detaliile masinii dorite si vom face tot posibilul sa o gasim si sa ti-o aducem.

Apeland la serviciile noastre vei beneficia de alte avantaje precum: consultanta profesionista, costuri scazute de achizitie si o garantie pe masura celor intalnite la reprezentanta auto. La noi vei putea gasi de asemenea masini noi, cu 0 km la bord, cu aceeasi garantie ca la dealerii autorizati, dar cu pana la -35% mai ieftine.

SPUNE-NE LA CE MASINA VISEZI


Options:
GPSLeatherXenonCruise ControlAlu WheelsClimatisationBluetoothHeated SeatsSunroofPanorama Roof

SERVICIILE NOASTRE

MARCILE COMERCIALIZATE DE NOI

Back to top